Menu
  • 当前位置:A963设计网> 作品分类 > 室内设计 > 餐饮空间 > 张天作品
    余生·向左
    15399 2018-11-20T10:32:12 10 [佳作]
    设计师: 张天
    作品类别:餐饮空间
    余生·向左说明:

    喜欢用脚步丈量世界的两位时尚先生,相遇在旅行中,决定用余生做鱼生。

    第一次与他们见面聊设计定位时,看到品宣里有这样一段话,我特别的喜欢:“余生·向左——余生如果有颜色,应该看上去就像梵高的《向日葵》和《星空》;余生如果有态度,应该听上去就像贝多芬的《田园》和《英雄》。余生的意义如此厚重, 无论我们怎样全力以赴都不为过。”

    这是一种蓬勃的精神与处世的态度,我被深深感染着……

    拿到手上的外立面由两间店铺组成,合二为一是必须的。二楼的窗户零碎且离地1400高,用餐的时候肯定看不到外面美丽的风景,也大刀阔斧地动了手术。

    设计了一排书柜,用两扇可以移动的白门隐藏门厅偌大的消防栓。

    风铃般的吊灯让空间律动

    这里的层高特别优越,为了不改动消防设备,整个吊顶沿着消防管道的走向做了条状的平顶。条状的平顶起伏错落着,贯穿不同功能区,让空间整体感更强。

    用一楼门厅相同的手法设计了一面大书柜,隐藏了不可拆卸的消防栓。

    这里逐步会放满藏书……

    手工编织的棉绳不占过多的空间,让空间隔而不断,相对隐私。

    点线面的构造让空间灵动。(吧台吊顶那张图)

    从地到顶的书柜不仅很好的掩藏了消防栓、大电箱,也让空间格外精神、挺拔有力。

    Like to use the footsteps to measure the world's two fashion gentlemen. When I met, I decided to spend the rest of my life as a fish.

    When I met with them for the first time, I saw such a paragraph in the product propaganda. I especially liked it: "The rest of the life, to the left - if the rest of the life has color, it should look like Van Gogh's "Sunflower" and "Starry Sky"; if there is an attitude for the rest of the life, it should sound like Beethoven's "The Garden" and "Hero". The meaning of the rest of life is so heavy, no matter how hard we go, we can't be overemphasized."

    This is a vigorous spirit and a worldly attitude. I am deeply infected...

    The façade that is in the hand is made up of two shops, and it is necessary to combine them into one. The windows on the second floor are fragmented and 1400 meters high. When you dine, you certainly can't see the beautiful scenery outside, and you have drastically moved the surgery.

    A row of bookcases was designed, and two large hydrants in the foyer were hidden with two white doors that could be moved.

    Wind chime-like chandeliers make space rhythm

    The layer height here is particularly advantageous. In order not to change the fire-fighting equipment, the entire ceiling has a strip-like flat top along the direction of the fire-fighting pipe. Strip-shaped flat tops undulate, running through different functional areas, making the overall sense of space stronger.

    A large bookcase was designed in the same way as the first floor foyer, hiding the non-removable fire hydrant.

    Here gradually will be filled with books...

    The hand-woven cotton rope does not occupy too much space, allowing the space to be continuous and relatively private.

    The construction of the point line surface makes the space smart. (the picture of the bar ceiling)

    The bookcase from the ground to the top not only hides the fire hydrant and the big electric box, but also makes the space extraordinarily spirited and powerful.

    门头

    门头

    楼梯间

    楼梯间

    二楼门厅

    二楼门厅

    免责声明:A963设计网作品由网站注册会员发表,本网站对其作品的版权未作证实,对作品的原创性、真实性不作保证,也不承担由此产生的法律责任。未经本网站及作者授权,请勿转载。如对作品版权有疑议,请及时与我们电话联系:0755-83869208 QQ:4000168963
    本文作品源自:
  • 张天
  • 湖北-武汉
  • 需要优质装修设计服务吗? 委托设计

    相关设计作品

    更多>>